ikkunatummennus viimeisen päälle

Auton ikkunoiden tummennuksella saavuttaa moinia etuja verrattuna kirkkaisiin laseihin:

 • Lämmöntorjunta. Kalvojen avulla lasin läpi tuleva auringon lämpösäteily vähenee 96 - 50%, riippuen kalvon tummuudesta ja muista ominaisuuksista. Varsinkin jos tavaratilassa matkustaa lemmikki, niin tummennuskalvot parantavat matkustusolosuhteita merkittävästi. Metallisoiduilla laatukalvoilla saavuttaa jo vaaleimmissakin sävyissä huomattavan lämmöntorjunnan, esimerkiksi 43% näkyvää valoa läpäisevä kalvo torjuu saman 43% lämpösäteilystä, kun vastaavasti tummin 4% näkyvää valoa läpäisevä kalvo torjuu lämpösäteilyä vain 15% enemmän. 
 • UV-säiteilyn torjunta. Kalvo torjuu UV-säteilyn lähes täysin tummuudesta riippumatta, myös aivan kirkkaalla kalvolla saavutetaan yli 99% UV-säteilyn torjunta.
 • Yksityisyys. Varsinkin tummimmilla kalvoilla saa todella hyvän näkösuojan matkustajille ja arvoesineille, laatumateriaaleilla ulospäin näkyvyys säilyy silti uskomattoman hyvänä.
 • Sirpalesuoja. Kolari- tai varkaustilanteissa kalvo pitää rikkoutuvan lasin kasassa ja sirpaleiden määrä on todella vähäinen.
 • Ulkonäkö. Monesti ulkonäkö on kuitenkin suurin syy tummennuksien hankkimiselle. Tässä kohdin pitää usein tehdä hiukan valintoja ulkonäön ja hyödyn välillä, pääsääntöisesti vaaleampi kalvo on paremman näköinen kuin tummempi, mutta ei tarjoa niin hyviä hyötyominaisuuksia. Nämä ovat kuitenkin niitä makuasioita ja vuosien kokemuksella osaamme usein tarjota juuri oikeanlaista kalvoa kyseiseen ajoneuvoon ja tarpeeseen.

Teemme tummennuksista tällä hetkellä valtaosan Porin toimipisteessä osoitteessa Kuriirintie 14 ja asennukset onnistuu myös Korkeaojalla. Ongelmana ei ole kuitenkaan tulla myös asiakkaan tiloihin tummennuksia tekemään, jos vaan tilat täyttävät työn tekemiseen vaadittavat määritteet. Autoliikkeille ja ammattiliikenteelle on huomattavasti helpompaa kun tekijä tulee heidän tiloihinsa. Meillä on myös hyvät mahdollisuudet irtonaisten ikkunoiden tummentamiseen ja usein niin saadaan myös paras lopputulos.

ikkunatummennus satagrafia

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Satagrafia
Korkeaojantie 11
32860 Korkeaoja

Y-tunnus: 06499180
Puh: +358265101697

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Satagrafia:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.